Başaran, Korkuteli’ndeki Pazar yerinde incelemelerde bulundu

SİYASET 16.03.2021 - 00:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3051+ kez okundu.
 

Başaran, Korkuteli’ndeki Pazar yerinde incelemelerde bulundu

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Korkuteli ilçesinde uzun zamandır huzursuzluk yaratan Turgut Manavoğlu Pazar yeri hakkında incelemeler yaparak, Arasta esnafından bilgi aldı.

Korkuteli ilçesinde uzun süredir kamuoyunu meşgul eden pazar yeriyle ilgili geçtiğimiz hafta içerisinde hareketli anlar yaşanmıştı. İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve Meclis üyeleri, MHP’li Belediye Başkanı Ömer İşlek’in Pazar yerinin olduğu bölgeye yapmaya çalıştığı alışveriş merkezine ‘Bölge esnafının olumsuz etkileneceği, kente rağmen proje yapılmaması’ gerekçesiyle karşı çıkmışlardı. İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Korkuteli ilçesine giderek hem Pazar yerinde incelemelerde bulundu, hem de bölge esnafını dinledi. Uzunoluk Mahallesi’nde geçici olarak yapılan ve usule aykırı olduğu gerekçesiyle kapanan Pazar yerinin kullanılamayacak olması sonucunda Korkuteli ilçe merkezinde bulunan Turgut Manavoğlu Kapalı Pazar yerinde uzun zaman sonra tekrar tezgahlarını açan esnaflar ile bir araya gelen İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve esnaflardan bilgi aldı. İyi Parti’nin bu konuda çok hassas olduğuna dikkat çeken Başaran, “Her ne gerekçeyle yapılırsa yapılsın özellikle son dönemde büyük sıkıntılar içerisinde olan esnaflarımızın yeniden Pazar yerini kullanacak olmasından dolayı çok memnunum. İlçe Başkanımız Sayın Cemal Tınkaz ve Belediye Meclis Üyelerimize hassasiyetlerinden ve Korkuteli esnafının yanında yer almalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.   İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ise, “İyi Parti olarak her zaman haksızlıkların ve halka rağmen yapılan usulsüzlüklerin karşısında durmaya devam edeceğiz. Daha güzel ve daha mutlu bir Korkuteli için elimizi değil, gövdemizi koymaya hazırız. İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran’ın Korkuteli esnafının menfaatleri için ilçemize gelerek bizlere destek vermesi, esnafın yanında olması bizleri ayrıca gururlandırmıştır” diye konuştu.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Korkuteli ilçesinde uzun zamandır huzursuzluk yaratan Turgut Manavoğlu Pazar yeri hakkında incelemeler yaparak, Arasta esnafından bilgi aldı.

Korkuteli ilçesinde uzun süredir kamuoyunu meşgul eden pazar yeriyle ilgili geçtiğimiz hafta içerisinde hareketli anlar yaşanmıştı. İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve Meclis üyeleri, MHP’li Belediye Başkanı Ömer İşlek’in Pazar yerinin olduğu bölgeye yapmaya çalıştığı alışveriş merkezine ‘Bölge esnafının olumsuz etkileneceği, kente rağmen proje yapılmaması’ gerekçesiyle karşı çıkmışlardı. İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Korkuteli ilçesine giderek hem Pazar yerinde incelemelerde bulundu, hem de bölge esnafını dinledi.

Uzunoluk Mahallesi’nde geçici olarak yapılan ve usule aykırı olduğu gerekçesiyle kapanan Pazar yerinin kullanılamayacak olması sonucunda Korkuteli ilçe merkezinde bulunan Turgut Manavoğlu Kapalı Pazar yerinde uzun zaman sonra tekrar tezgahlarını açan esnaflar ile bir araya gelen İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ve esnaflardan bilgi aldı. İyi Parti’nin bu konuda çok hassas olduğuna dikkat çeken Başaran, “Her ne gerekçeyle yapılırsa yapılsın özellikle son dönemde büyük sıkıntılar içerisinde olan esnaflarımızın yeniden Pazar yerini kullanacak olmasından dolayı çok memnunum. İlçe Başkanımız Sayın Cemal Tınkaz ve Belediye Meclis Üyelerimize hassasiyetlerinden ve Korkuteli esnafının yanında yer almalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ise, “İyi Parti olarak her zaman haksızlıkların ve halka rağmen yapılan usulsüzlüklerin karşısında durmaya devam edeceğiz. Daha güzel ve daha mutlu bir Korkuteli için elimizi değil, gövdemizi koymaya hazırız. İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran’ın Korkuteli esnafının menfaatleri için ilçemize gelerek bizlere destek vermesi, esnafın yanında olması bizleri ayrıca gururlandırmıştır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.