ANTALYASPOR EVİNDE KAYIP 1-0

SPOR 26.04.2021 - 01:48, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2311+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR EVİNDE KAYIP 1-0

Kırmızı beyazlı takımda yenilginin yanı sıra Podolski ve Kudryashov’un kırmızı kart görmesi teknik heyeti düşündürüyor

Antalyaspor’da son hatalarda işler iyi gitmiyor. Kırmızı beyazlı takım, Rizespor ve Hatayspor’dan sonra cumartesi günü de Galatasaray’a mağlup oldu. Kötü sonuçlar nedeniyle taraftarını karamsarlığı iten Antalyaspor’da eksik oyuncuların çokluğu da can sıkıyor. Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Antalya temsilcisi Galatasaray karşılaşmasında Podolski ve Kudryashov’un kırmızı kart görmesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor. İki oyuncu önümüzdeki hafta deplasmanda Fatih Karagümrük karşısında forma giymeyecek.    Kırmızı kartlar çok basitti İki oyuncunun kırmızı kart görmesi Antalyaspor cephesinde tepkiyle karşılandı. Maçın hakemi Mete Kalkavan’a sitem eden kırmızı beyazlı takımın basın sözcüsü Aziz Çetin, “Podolski’nin ikinci gördüğü sarı kart çok basitti. Kudryashov bizim için çok önemli bir oyuncu onun gördüğü kartlar da basitti. Önümüzde çok önemli maçlar var. Kırmızı kart niçin bu kadar basit çıktı, anlamsız bilemiyorum. Raporlara nasıl yansıyacak onu da bilemiyorum” dedi.Öte yandan Antalyaspor'un dünyaca ünlü Alman oyuncusu Lukas Podolski, 1-0 kaybedilen Galatasaray maçında Türkiye kariyerindeki ilk kırmızı kartını gördü.
Kırmızı beyazlı takımda yenilginin yanı sıra Podolski ve Kudryashov’un kırmızı kart görmesi teknik heyeti düşündürüyor

Antalyaspor’da son hatalarda işler iyi gitmiyor. Kırmızı beyazlı takım, Rizespor ve Hatayspor’dan sonra cumartesi günü de Galatasaray’a mağlup oldu. Kötü sonuçlar nedeniyle taraftarını karamsarlığı iten Antalyaspor’da eksik oyuncuların çokluğu da can sıkıyor. Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Antalya temsilcisi Galatasaray karşılaşmasında Podolski ve Kudryashov’un kırmızı kart görmesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor. İki oyuncu önümüzdeki hafta deplasmanda Fatih Karagümrük karşısında forma giymeyecek. 
 
Kırmızı kartlar çok basitti
İki oyuncunun kırmızı kart görmesi Antalyaspor cephesinde tepkiyle karşılandı. Maçın hakemi Mete Kalkavan’a sitem eden kırmızı beyazlı takımın basın sözcüsü Aziz Çetin, “Podolski’nin ikinci gördüğü sarı kart çok basitti. Kudryashov bizim için çok önemli bir oyuncu onun gördüğü kartlar da basitti. Önümüzde çok önemli maçlar var. Kırmızı kart niçin bu kadar basit çıktı, anlamsız bilemiyorum. Raporlara nasıl yansıyacak onu da bilemiyorum” dedi.Öte yandan Antalyaspor'un dünyaca ünlü Alman oyuncusu Lukas Podolski, 1-0 kaybedilen Galatasaray maçında Türkiye kariyerindeki ilk kırmızı kartını gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.