Alkışlar Ringo'ya

YAŞAM 07.05.2021 - 17:34, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1640+ kez okundu.
 

Alkışlar Ringo'ya

Ringo Kazım filmi ile ünlenen Kahramanmaraşlı oyuncu Kazım Adiyaman ın bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı.

Alanya da işlettiği çay ocağını da pandemi sürecinde kapatan Kazım Adiyaman, her sabah evinden çıkıp motoru ile sokaklarda çöplere bırakılmış bayat ekmekleri topluyor ve kırsal bölgede ormanlık alanlara bırakıyor. Adıyaman," ben uzun yıllardır bu çalışmayı yapıyorum. Dağlarda kedi, köpek, börtü böcek aç kalıyor. Topladığım bayat ekmekleri ormanlık alanlara götürüp bırakıyorum. Kırsalda hayvan besleyen bazı dostlarıma da gönderiyorum, kimi kendileri çuvala koyup götürüyor, kimine ben götürüyorum. Vicdanen çok rahatım"dedi. Kovboy kostümü de giyen Oyuncu Kazım Adiyaman, Ringo Kazım filminden sonra, Kovboy Kamçılı Kazım filmine hazırlandığını ifade etti. Adıyaman ın hayvan sevgisi, alkışlanacak bir davranış olarak ifade edildi. Haber :Zeki Demir
Ringo Kazım filmi ile ünlenen Kahramanmaraşlı oyuncu Kazım Adiyaman ın bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı.

Alanya da işlettiği çay ocağını da pandemi sürecinde kapatan Kazım Adiyaman, her sabah evinden çıkıp motoru ile sokaklarda çöplere bırakılmış bayat ekmekleri topluyor ve kırsal bölgede ormanlık alanlara bırakıyor. Adıyaman," ben uzun yıllardır bu çalışmayı yapıyorum. Dağlarda kedi, köpek, börtü böcek aç kalıyor. Topladığım bayat ekmekleri ormanlık alanlara götürüp bırakıyorum. Kırsalda hayvan besleyen bazı dostlarıma da gönderiyorum, kimi kendileri çuvala koyup götürüyor, kimine ben götürüyorum. Vicdanen çok rahatım"dedi. Kovboy kostümü de giyen Oyuncu Kazım Adiyaman, Ringo Kazım filminden sonra, Kovboy Kamçılı Kazım filmine hazırlandığını ifade etti. Adıyaman ın hayvan sevgisi, alkışlanacak bir davranış olarak ifade edildi.

Haber :Zeki Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.