ALANYADA HAYVANSEVERLER AND İÇTİ

YAŞAM 05.02.2021 - 22:32, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1986+ kez okundu.
 

ALANYADA HAYVANSEVERLER AND İÇTİ

Alanya'da bir araya gelen Hayvan aktivistleri Vildan Yazar Ülgenoğlu Sabri Kocabaş ve Helene Balaban öncülüğünde bir araya gelerek 'And içiyoruz' manifestosu yayınladılar.

Manifesto' da Hayvanları Korumaya Ant İçiyoruz ! Alanya Hayvan Hakları hareketini başlatıyoruz. Bu süreçte kişisel sorunları bir köşeye bırakarak Alanya Bakımevinde yaşanan hayvan hakları ihlallerine karşı tek yumruk oluyoruz. Kurumlar yönetici görev ihmallerinin üzerini kapatmak için uğraşacaklarına hayvanları refaha kavuşturmak için uğraşsalardı bugüne kadar tüm sorunlar çözülürdü. Artık çözümsüzlüğün getirdiği umutsuzluk hat safhaya ulaşmıştır. Alanya'da iki senedir çok trajik olayların üzeri kapatılmıştır. Tüm iftira ve hakaretlere gerçekler ile cevap vereceğiz. Bekleyin... açıklaması yayınlandı.
Alanya'da bir araya gelen Hayvan aktivistleri Vildan Yazar Ülgenoğlu Sabri Kocabaş ve Helene Balaban öncülüğünde bir araya gelerek 'And içiyoruz' manifestosu yayınladılar.
Manifesto' da
Hayvanları Korumaya Ant İçiyoruz !
Alanya Hayvan Hakları hareketini başlatıyoruz.
Bu süreçte kişisel sorunları bir köşeye bırakarak Alanya Bakımevinde yaşanan hayvan hakları ihlallerine karşı tek yumruk oluyoruz. Kurumlar yönetici görev ihmallerinin üzerini kapatmak için uğraşacaklarına hayvanları refaha kavuşturmak için uğraşsalardı bugüne kadar tüm sorunlar çözülürdü.
Artık çözümsüzlüğün getirdiği umutsuzluk hat safhaya ulaşmıştır.
Alanya'da iki senedir çok trajik olayların üzeri kapatılmıştır.
Tüm iftira ve hakaretlere gerçekler ile cevap vereceğiz.
Bekleyin... açıklaması yayınlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.