ALANYA'DA ULAŞIM BİRLEŞİYOR

YAŞAM 08.11.2020 - 22:55, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1262+ kez okundu.
 

ALANYA'DA ULAŞIM BİRLEŞİYOR

Antalya Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Mustafa Nurettin Tonguç, Konaklı, Okurcalar Hattının da , Manavgat sınırına kadar , Demirtaş, Kargıcak hattının da Gazipaşa sınırına kadar tek hat üzerinden ulaşım sağlanması için çalışma yaptıklarını ifade etti.

Antalya Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Mustafa Nurettin Tonguç ve Toplu Taşıma ve Denetim Şube Müdür Vekili Ali Uysal beyler yoğun iş temposu altında çalışmalarını başarı ile sürdürüyor. Yetkili müdürler Alanya'nın ulaşım sorunlarını masaya yatırdılar. Müdür Tonguç, Alanya Halk Otobüsü ulaşımı konusunda yeni ve kıymetli açıklamalar yaptı. Konaklı, Okurcalar Hattının da , Manavgat sınırına kadar , Demirtaş, Kargıcak hattının da Gazipaşa sınırına kadar tek hat üzerinden ulaşım sağlanması için çalışma yaptıklarını ifade etti.Bu büyük hizmetle ilgili sık sık toplantılar ve fikir alışverişleri yapıldığı , hat sahipleri ile vatandaşın gorüşlerine başvurulduğu ifade edildi.Gazipaşa ile Manavgat arasında , Antalya Büyükşehir Denetimli Halk Otobüslerinin çalışması yonünde yapılmaya başlanan çalışma gerçekten çok yerinde bir karar beğeni topladı. Mahmutlar halk otobüsü hattının Alanya ile bağlanmasını sağladıklarını ifade eden Müdür Tonguç, amaçlarının bolge ulaşımını rahatlatmak , vatandaş için en az masraflı, en hızlı ulaşım ağını kurmak olduğunu ifade etti. Müdür Tonguç, pandemi süreci nedeniyle otobüslere her kilometre başına bir lira da katkı desteği yaptıklarının altını çizdi. Ayrıca , halk otobüsü çıkmayan mahallelere otobüs durakları konulduğunu duyduklarını ifade eden Müdür Tonguç, bu konuda çok şikayet geldiğini , bu duruma da el koyduklarını dile getirdi. Müdür Uysal ise sık sık Alanya ya gelerek Büyükşehir Kestel Hizmet Birimi binasında ulaşım sorunlarının çozümü için toplantılar yaptıklarını ifade ederek, Alanya ya büyük onem verdiklerini dile getirdi. Manavgat, Gazipaşa arası tek in, bin aşamasında taşıma sorununun çozümü için çalıştıklarını dile getirdi. 650 kilometre uzunluğu bulunan Antalya coğrafyasına hizmet dağıtmak amacıyla canla başla çalışan ulaşım daire başkanlığındaki yetkili müdürler ve çalışanlarını yoğun şekilde devam ettirip, vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyorlar. Haber: Zeki Demir
Antalya Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Mustafa Nurettin Tonguç, Konaklı, Okurcalar Hattının da , Manavgat sınırına kadar , Demirtaş, Kargıcak hattının da Gazipaşa sınırına kadar tek hat üzerinden ulaşım sağlanması için çalışma yaptıklarını ifade etti.

Antalya Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Mustafa Nurettin Tonguç ve Toplu Taşıma ve Denetim Şube Müdür Vekili Ali Uysal beyler yoğun iş temposu altında çalışmalarını başarı ile sürdürüyor. Yetkili müdürler Alanya'nın ulaşım sorunlarını masaya yatırdılar. Müdür Tonguç, Alanya Halk Otobüsü ulaşımı konusunda yeni ve kıymetli açıklamalar yaptı.

Konaklı, Okurcalar Hattının da , Manavgat sınırına kadar , Demirtaş, Kargıcak hattının da Gazipaşa sınırına kadar tek hat üzerinden ulaşım sağlanması için çalışma yaptıklarını ifade etti.Bu büyük hizmetle ilgili sık sık toplantılar ve fikir alışverişleri yapıldığı , hat sahipleri ile vatandaşın gorüşlerine başvurulduğu ifade edildi.Gazipaşa ile Manavgat arasında , Antalya Büyükşehir Denetimli Halk Otobüslerinin çalışması yonünde yapılmaya başlanan çalışma gerçekten çok yerinde bir karar beğeni topladı.

Mahmutlar halk otobüsü hattının Alanya ile bağlanmasını sağladıklarını ifade eden Müdür Tonguç, amaçlarının bolge ulaşımını rahatlatmak , vatandaş için en az masraflı, en hızlı ulaşım ağını kurmak olduğunu ifade etti. Müdür Tonguç, pandemi süreci nedeniyle otobüslere her kilometre başına bir lira da katkı desteği yaptıklarının altını çizdi.

Ayrıca , halk otobüsü çıkmayan mahallelere otobüs durakları konulduğunu duyduklarını ifade eden Müdür Tonguç, bu konuda çok şikayet geldiğini , bu duruma da el koyduklarını dile getirdi.

Müdür Uysal ise sık sık Alanya ya gelerek Büyükşehir Kestel Hizmet Birimi binasında ulaşım sorunlarının çozümü için toplantılar yaptıklarını ifade ederek, Alanya ya büyük onem verdiklerini dile getirdi. Manavgat, Gazipaşa arası tek in, bin aşamasında taşıma sorununun çozümü için çalıştıklarını dile getirdi.

650 kilometre uzunluğu bulunan Antalya coğrafyasına hizmet dağıtmak amacıyla canla başla çalışan ulaşım daire başkanlığındaki yetkili müdürler ve çalışanlarını yoğun şekilde devam ettirip, vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyorlar.

Haber: Zeki Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.