AGC'DEN REKTÖR ÖZKAN'A ZİYARET

BİLİM 22.08.2020 - 11:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1549+ kez okundu.
 

AGC'DEN REKTÖR ÖZKAN'A ZİYARET

Antalya Gazeteciler Cemiyeti, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a rektörlüğe atanmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu Üyeleri Haşmet Öyken, Cafer Eser, M. Ahmet Öcal, Ersin Aydın ve Rasim Gündüz’ün katıldığı ziyarette Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Üniversitesi’nin iş birliği içinde çalışmaya devam edeceği bildirildi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, “Üniversitemizin ve şehrimizin sağlık alanındaki ilkleri ve başarılı çalışmalarıyla adını dünyada duyuran rektörümüzün bundan sonra da bir çok başarılı çalışmaya imza atacağından, üniversitemiz ve şehrimiz için çok çalışacağından eminim.” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ise bir kurumun çalışmalarının kamuya aktarılmasında medyanın önemine değinerek bu zamana kadar gösterdikleri desteğin bundan sonra da devam etmesini diledi. Ziyaretin sonunda Rektör Özkan, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a rektörlüğe atanmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu Üyeleri Haşmet Öyken, Cafer Eser, M. Ahmet Öcal, Ersin Aydın ve Rasim Gündüz’ün katıldığı ziyarette Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Üniversitesi’nin iş birliği içinde çalışmaya devam edeceği bildirildi.

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, “Üniversitemizin ve şehrimizin sağlık alanındaki ilkleri ve başarılı çalışmalarıyla adını dünyada duyuran rektörümüzün bundan sonra da bir çok başarılı çalışmaya imza atacağından, üniversitemiz ve şehrimiz için çok çalışacağından eminim.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ise bir kurumun çalışmalarının kamuya aktarılmasında medyanın önemine değinerek bu zamana kadar gösterdikleri desteğin bundan sonra da devam etmesini diledi. Ziyaretin sonunda Rektör Özkan, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.